Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Take me back, sier jeg bare.

I det siste har innboksen min blitt fylt opp med meldinger fra folk jeg møtte i Vegas i fjor vår. Eller, fylt opp er den vel ikke. Men det at tre ulike personer som jeg møtte i mai i Vegas i fjor, sender meg melding om at de skal til Vegas igjen og lurer på hvor jeg er, kan vel ikke være en tilfeldighet. Det er nesten som om skjebnen vil at jeg skal sette meg på neste fly til Vegas å glemme at det er noe som heter ansvar, skole og alt det der. Ikke det at jeg noen gang har kommet til og gjort det (hvis ikke jeg hadde fått en flybillett rett i hånda såklart), men det kan være gøy å tenke seg til. Vegas er og blir en av yndlingsbyene mine i USA. Det blir aldri kjedelig der, shoppingen er til å dø for, mange kjekke menn i dress og gratis champagne til alle og en hver. Eller i alle fall hvis du er jente og har brukt en time eller to foran speilet først. Haha, for en setning. Rart å tenke på at jeg levde det overflatiske livet i fjor, mens nå består hverdagen min av skolebøker og telefonsamtaler til kjæresten som bor ørtogførti mil unna. Kjenner det skal bli godt med sommer nå, og nye eventyr.


// Yndlingshotellet, cosmopolitan. Jeg drømte faktisk om at jeg og familien dro dit i natt. På tide med en ny tur, eller hva tror du mamma?


// Yndlingshjørnet. Her tilbringte jeg mange timer skal jeg si dere. Putekrig hadde vi visst og, tydeligvis..


// Klar for gratis champagne! Haha..


// Ååh, minner. Husker denne kvelden som det var i går. Annette og jeg gikk i matchende kjoler, var oppe hele natten og hadde det virkelig gøy. Husker hun sprang mellom fotballspilleren fra Israel og en partysvenske, mens jeg hadde nok med London og fyren fra Stavanger. Haha, ikke bra.


// Jeg digger den røde tunga!


// Dagen der på. Tror faktisk jeg snakker med pappa på bildet der. Haha, bestandig godt å høre litt fornuft etter en heftig kveld på byen. Savner også brunfargen jeg hadde her. Nå er jeg like hvit som solstolen jeg ligger på!


// Wannabe Brooklyn Bridge. Åh, skulle virkelig ønske jeg var i Vegas nå!

Har dere en by dere savner for øyeblikket?

11 kommentarer

Så fine bilder!

anynom

09.05.2012 kl.19:13

jeg har et spørsmål : har du noen gang gjort noe skikkelig ille da du var 14-15 år? på skolen holdt j på å si? hvis ja, f.eks hva?

jeg er syyykt urolig akk nå -.- fikk tlf fra skolen og fikk litt kjeft av foreldrene mine nettopp, grunnet til hvorfor jeg spør deg, er fordi du er en av forbildene mine!
anynom: svarer deg på fjesbook ;)

jannicke

09.05.2012 kl.19:25

http://www.facebook.com/jegelskermc/photos#!/profile.php?id=100003629851500 jeg fant en falsk profil ppå face, det er noen som bruker ditt bilde

Stå på med bloggen du er fantastisk ! <3
jannicke: seriøst? Tror det har blitt en vane å rapotere folk som bruker bildene mine på facebook nå. Bah, blir så irritert.

Uansett, takk for at du sa i fra. Hvordan fant du fram til profilen forresten? :)

Helene Jonsmyr

09.05.2012 kl.20:29

Off.. jeg har så "american dream" at jeg blir helt dårlig og missunnelig av å se på dette! Pleier å bla tilbake i Amerika bildene dine noen ganger, du har opplevd så mye kult :D

Nina-Martine

09.05.2012 kl.21:11

Savner virkelig Las Vegas jeg også! Men det er selvfølgelig èn by jeg savner enda mer, og det er mitt andre hjem, Orlando <3

Guro K

10.05.2012 kl.14:35

Savne La Manga æ... Men skal dit om 16 daga da! :D

Planlagt nå tur i nærmeste framtid te La Manga du da? :-) <3

Klem
Guro K: ååh, det gjør æ og! <3 Ska dit 1 august te 15 eller nå :D Når ska dokker dit i sommer da? ^^

Guro K

14.05.2012 kl.23:23

Ska te Canada og New York + Oslo i sommer, så veit ikke om vi rekk det :D <3

Du å Daniel som ska eller? :) <3

Charlothe

22.05.2012 kl.10:34

NEW YOOOOOORK!!!! Tenk å sitte i parken nå!! :D

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits