Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Popping by

Dere! Jeg har så lite energi i dag at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Når jeg har tid til å slappe av kjenner jeg at bihulene sprenger på og jeg klarer ikke noe annet enn å ligge i sengen til Daniel. Vi dro til farmor i sted for å spise pizza og nå har jeg endt opp på badegulvet her for å sove. Med andre ord, jeg føler meg ikke helt bra.

Kommer sterkere tilbake i morgen!

10 kommentarer

rikkeehlarsen

06.05.2012 kl.20:40

Håper du føler deg bedre snart! :)

Tonje

06.05.2012 kl.21:07

God bedring Hanna! :)

06.05.2012 kl.21:24

Hei Hanna!

Siden du holder på med sånn medisinstudie og vet ganske mye om ting som har med det å gjøre, lurte jeg på om du kunne hjelpe meg :-)

Jeg har i rundt et år nå slitt med trøtthet og slapphet.

Har sjekket på nettet, og jeg har så å si alle symptomene på jernmangel/anemi. Men når jeg spurte fastlegen min, og tok blodprøve, fant de ingenting som var galt, bortsett fra noe gressallergi og sånn.

Så vet du hva det kan være?

Jeg kan sove i flere timer, våkne av meg selv, og sovne igjen innen et par timer. Uansett hvor mye jeg sover er jeg fortsatt trøtt. Når jeg kommer hjem fra skolen går det som oftes bare et par timer før jeg er utslitt, og sovner. Det går selvfølgelig ut over skolearbeidet og det sosiale.

Andre symptomer er: forandring i neglene (det øverste laget skaller av) , nedsatt kondisjon (kan være det kommer av at jeg ikke trener, men jeg har aldri hatt så dårlig kondis som det jeg har nå) , kvalme (brekninger sånn helt ut av det blå)

Setter pris på svar!

thea

06.05.2012 kl.22:03

Anonyme over; Hvis du har tatt svineinfluensa vaksinen så kan det hende du har fått tornerose sykdommen eller hva den heter, du er utslitt hele tiden og sover kjempe lenge + mye. Men er ikke noe spesialist.. :)

God bedring Hanna!

Susan

07.05.2012 kl.13:12

Nop, Anonyme over; Hvis du har tatt svineinfluensa vaksinen har du KANSKJE fått narkolepsi.

Snakk mer med legen din

Sofia

07.05.2012 kl.15:19

Ååå,god bedring Hanna!!

Maria

07.05.2012 kl.18:40

God bedring Hanna. :-) Kos deg på badegulvet. :-)

07.05.2012 kl.18:56

Takk for svar til dere over her :-)

Jeg har hatt svineinfluensa, men har ikke tatt noe vaksine, så tror nok ikke det er det.

Har spurt legen flere ganger om det samme, men kommer alltid frem til at det ikke er noe. Men noe er det jo, det er jo ikke normalt å ha det sånn.

08.05.2012 kl.22:57

Litt skuffet over at jeg ikke fikk svar av deg da, Hanna. Siden du liksom leser alle kommentarene :) menmen
Anonym: Jeg leste kommentaren din! Sendte den til og med til mamma (som er lege) for å spørre henne om råd. Men hun syns det var vanskelig å svare siden hun ikke hadde alle opplysninger om deg og så videre. Så derfor hadde jeg ikke peiling på hva jeg skulle svare tilbake til deg. Går bare andre året medisin, så har ikke lært så mye sykdomslære enda. Men, veldig kjipt at legen din ikke finner ut av hva det er da. Hmm, jeg skulle gjerne vært til mer hjelp :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits