Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


inspiration

Drømmeantrekk for dagen er helt klart dette. Det kribler i kortet bare ved tanken. Åh, jeg må (og skal) kjøpe meg en ny Mulberry veske i løpet av sommeren. Har så lyst på en lys en slik som på bildet her. En som er litt utenom det vanlige. Vi får se hva jeg finner. Først må jeg jobbe rumpa av meg på Dialysen slik at jeg fortjener veska. Kjolen kan jeg vurdere å kjøpe nå da. Koster bare 179 eller noe. Greit å ha en enkel hvit kjole i skapet nå som det nærmer seg sommer. Whoho!

 summer mix

Skoene finnes her, skinnjakke fra Zara, veske herfra og kjole her.
Hvordan kler du deg i dag?

6 kommentarer

19.04.2012 kl.16:11

Åh, for en fin drømmeoutfit! Elsker også Mulberry <3

-Elle-

19.04.2012 kl.17:26

Fint og fresh antrekk:)

Line Hansen

19.04.2012 kl.19:25

Kjempefint antrekk! :-)) Du har så god smak!

Meg

19.04.2012 kl.23:31

Heihei! Ville bare tipse deg om at kjolen er vedig liten rundt brystene! Jeg bestilte den samme og den var såå fin men xs ble for liten rundt brystet mitt og veldig kort .Jeg har 70b og er 1.57. Hehe. Så da ble det retur men gleder meg til å få den i større størrelse. Den var virkelig perfekt:)
Meg: ah, takk for tipset! :) Da burde jeg kanskje satse på small eller medium da? Problemet mitt når jeg kjøper kjoler er at de blir for store rundt midjen. Så må som regel kjøpe small-ish for at de skal passe :)

Marte

20.04.2012 kl.17:23

nydelig =)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits