Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Dead barbie!

Jeg liker ikke når jeg tror at noen er sur på meg. Hehe, ikke det at det er noen som liker det, men når det hender meg går det skikkelig inn på meg. Eller det spørs litt på hvem det er som jeg tror er sur på meg. Men er det noen jeg bryr meg om og som jeg absolutt ikke vil at skal være sur, så får jeg det ikke ut av hodet. Sitter her og leser immunologi, men det eneste jeg tenker på er den personen som eventuelt er sur. Det verste er at jeg ikke en gang vet om personen er sur. Men når jeg først har fått en ide i hodet mitt, klarer jeg ikke å la være å tro at den er sann, og så sitter jeg her og bekymrer meg (og kanskje for ingen grunn). Blæ, føler det er så jentete som det går an å få det. Bekymre seg for tusen ting, bruke massevis av energi på det, og til slutt så viste det seg at det var ingenting å bekymre seg for. Haha, har opplevd det så mange ganger at det er ikke morsomt en gang. Skal jeg gjøre noe, finner jeg nok bestandig noe jeg kan bekymre meg for. Som regel bruker jeg å si det til pappa, for å få luftet tankene mine, men har blir bare så oppgitt over meg. Han sier "lurer på hvordan det går an å bekymre deg så mye som du gjør, Hanna". Haha, meg i et nøtteskall. Tror jeg i alle fall.Liker det at innlegget havnet fra surhet til bekymring på en, to, tre. Av og til så er jeg vel litt ubesluttsom også. Er så mye rart som surrer og går inne i hodet mitt. Tanker, ideer, bekymringer, følelser, dagdrømmer, faktakunnskap ++. Men regner vel med at de fleste har det sånn. Nå må jeg slutte å surre her, og gå tilbake til lesingen. Tenkte bare å skrible ned litt følelser for å gi litt livstegn.


// Livstegn og livstegn. Jeg ser ut som dead barbie! Haha.

Er dere ofte bekymret?

5 kommentarer

Ullsauen

11.04.2012 kl.15:59

Ja å jeg pleier å, å føle det slikt som deg!

Permanent Vacation..

11.04.2012 kl.17:16

All statistikk viser at det vi er bekymret for nesten aldri hender.
Permanent Vacation..: Ja, det tror jeg på. For det meste jeg bekymrer meg for er til ingen nytte. Er sjelden at det faktisk hender. hehe :)

Thea

11.04.2012 kl.18:12

Ja eller nei, jeg vet ikke ! :D elsker bloggen din hanna, fine bilder :))

Hanne Storsve

11.04.2012 kl.18:32

Sikkert lurt å prate med den personen du tror er sur på deg, så slipper du å gå å bekymre deg:)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits