Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


So much to do!

Det er så mye som er på planen fram mot påske, at jeg nesten blir litt motløs av å tenke på det. For det første må jeg sette av en god del timer til å lese på nyrefysiologi. Er ganske spennende, men blir litt lei når man sitter flere timer i strekk. Motivasjonen er den at jeg skal jobbe med nyre i sommer, så da bør jeg kunne mest mulig. (og så bør jeg kunne en god del til eksamen såklart). Så er det snart tid for å levere selvangivelse. Vanligvis ville ikke det vært noe problem, men siden jeg tjente litt penger på bloggen i fjor og mottok en del sponsorpakker, må jeg forandre selvangivelsen slik at jeg skriver opp alt det som er skattepliktig. Ikke akkurat den morsomste jobben i verden. Liker ikke tanken på at jeg får restskatt i år. Samtidig som dette må jeg få tid til trening. Var på 3T i dag, og brukte opp all energien min. Haha, støl i magen er jeg også blitt! Jeg må også innom pappa og hente diverse saker, levere inn en test, hente p-pillene mine på apoteket, rydde i leiligheten, eventuelt kjøpe parykk til helga and the list goes on.

Midt oppe i alt dette må jeg få tid til å blogge også. Og slappe av. Kroppen fungerer ikke hvis jeg ikke tar det litt med ro av og til. Hvordan jeg skal rekke alt til fredag, vet jeg ikke. Men det må vel bli en ordning på det. Gleder meg i alle fall masse til påskeferien! Det skal bli godt å rømme fra Trondheim i ei uke. Forhåpentligvis har de bedre vær dit jeg skal.


Har dere mye å gjøre før ferien begynner?

6 kommentarer

Sofie

27.03.2012 kl.18:22

Har også en god del å gjøre nå for tiden...Alle lærere skal jo absolutt putte inn en siste prøve/innlevering like før påske! Jaja, da blir det vel ekstra godt med ferie! :)

samen

27.03.2012 kl.19:32

føl æ aldri har tid lenger t å sette mæ ned å ikke gjøre nokka :p
samen: hehe, ka du e så opptatt med da? ^^

samen

27.03.2012 kl.20:45

jobb, trene, skuter, åsså må dama ha litt av tida mi, så blir jo ingenting til overs ;(

Emilie

27.03.2012 kl.20:56

Har en del jeg skal gjøre ja! Uheldigvis har jeg fått halsbetennelse og kanskje kyssesyken, blir ikke den beste påsken akkurat.. :p

Siden du studerer medisin, kan du ikke skrive litt om hva som er lurt å spise/drikke når man har halsbetennelse? og evt ikke så lurt?

Dina

27.03.2012 kl.22:03

Ja, utrolig mye siden lærerene bestemmer seg for at alt av prøver, presentasjoner og innleveringer skal være rett før påske.. :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits