Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Ut på tur, aldri sur!

Åh, nå er jeg en stykk svett Hanna som gleder seg til å hoppe i dusjen! Har vært på søndagstur med pappa, noe som for øvrig var veldig koselig. Selv om han kjører meg hardt. Han har nok en god del bedre kondis enn meg, men jeg vil ikke være noe dårligere så jeg henger meg på og trosser slitenheten. Uvant å trene ut i naturen, i stedet for på 3T. Men helt klart mye herligere. Føler meg frisk og opplagt nå til tross for at jeg stod opp klokka 5 for å dra på jobb i morrest.

Mens jeg var på jobb i dag leste jeg igjennom alle de kule forslagene deres til hvem jeg skal kle meg ut som på lørdag. Har allerede fått en del inspo, så i morgen skal jeg ta med meg bestevenn til Pilus for å se om jeg finner en parykk som passer. Whoho, det blir gøy. Avslører hva jeg har tenkt å være om planene går i boks. Er i alle fall kjempeglad for all den kreativiteten deres. Det liker jeg!

Har dere vært på søndagstur i dag?

6 kommentarer

Line Hansen

25.03.2012 kl.19:25

Jaaa! Måtte ut å nyte det fantastiske som har vært i Rogaland i dag! Nydelig! Kjæresten og jeg gikk en god 2-timers fjell/skogstur :-) Hærlig! Og så godt med sol!
Line Hansen: Oh, det hørtes herlig ut! :D Gleder meg til jeg drar til Stavanger på mandag neste uke :D Håper været holder seg fint til da :)

diarybysofie

25.03.2012 kl.19:52

Herlig å komme seg ut på tur i blant! ^^

sandra kristin

25.03.2012 kl.19:57

Jeg burde ha kommet meg ut en tur... men har så mye skolearbeid, på en søndag til og med! men ha fortsatt en fin kveld :-)

anine

25.03.2012 kl.20:04

Jeg har også gått søndagstur, synes at det er herlig nå som det er så fint vær ute :)

Ann Kristin Rimol

25.03.2012 kl.21:47

Har vært på en liten søndagstur med tantebarna mine :D

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits