Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


winners and a teddybear!

Da var det vel på tide å kåre vinneren av kjolekonkurransen, og det ble Linn J. Har kontaktet deg på mail, så kan du velge deg en valgfri kjole fra inlovewithfashion. Skulle forresten jeg også likt å gjøre når jeg tenker meg om. Har så lyst på den ene Chiffonkjolen deres med åpen rygg, men har lovet Daniel å klare meg uten nettshopping til eksamen er ferdig. Og da må jeg nesten bevise at jeg skal klare det! Venter på en pakke fra asos, og så er det slutt med nettshopping for en liten stund i alle fall. Kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg å finne på unnskyldninger. Sånn som at jeg f.eks får bursdagspenger av bestemor på søndag. De må vel være lov å bruke? Haha, ikke bra.


// New York i fjor sommer. Følte bare trangen for å legge det ut!

Valentinesgaven fra Daniel var forresten en kosebamse og et par fingervanter. Haha, han hater at jeg bruker votter med bare hull til tommelen hvis dere skjønner hva jeg mener. Så da kjøpte han fingervanter til meg. Jeg derimot elsker å bruke votter, så fingervantene vil nok dessverre bli lagt i skapet kjære Daniel.. Bamsen var søøt da, selv om jeg ikke er 2 år lengre. Haha, neida. Huff, nå må jeg nesten slutte før jeg sier noe jeg angrer på her.

Fikk dere noe til Valentine i år?

6 kommentarer

Linn Johnsen

16.02.2012 kl.19:14

Å, kjære gud, så gøy :D :D :D

Nina

16.02.2012 kl.19:38

Ville brukt fingervantene uansett jeg da, hvis jeg fikk dem av kjæresten min :)
Nina: Jeg skal sove med bamsen i natt, det for være bra nok ;) hehe, neida. Men Daniel kjøpte et par helt vanlig tynne, svarte fingervanter for å tulle med meg. Siden han bestandig mobber meg for de store vintervottene mine. Derfor måtte jeg tulle tilbake hvis du skjønner :)

beelectric

16.02.2012 kl.20:20

Hahaha, ser hva du mener, jeg er VELDIG god på å nettshoppe under eksamensperioder.. Men du klarer det! ;) Jeg har fingervanter, men passer best til vår/høst ellers blir det for kaldt..

Selv fikk jeg roser, kort og sjokolade!

Ta gjerne een titt på min blogg: www.beelectric.blogg.no

Student som bor i Toronto og flytter til NYC om ett par år! :D

Thea

16.02.2012 kl.21:20

haha, søt bamse - den kan du jo sette på louis vouttion (?) hylla de til pynt :DD

meg

19.02.2012 kl.12:49

kan du lage et innlegg om hva du syns om new york? :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits