Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Da sier denne bloggeren godnatt!

Det er utrolig lenge siden jeg har lagt meg før klokken 10. Kan i alle fall ikke huske sist gang noe sånt skjedde. Men siden formen ikke er på topp er det vel bare å bite tennene sammen og sove seg frisk. Må i alle fall være i form på onsdag for da skal jeg på ELISA kurs og forhåpentligvis lære meg å ta blodprøve. Prøvde og overtale pappa til å være prøvekanin før jeg stikker en stakkars student i arma, men han har hittil klart å "vri" seg unna. Haha, who could blame him?


God natt da søtinger ♥ Jeg skal ha en sovedate med Edward Cullen. Bokstavelig talt. Min søte lillesøster har satt sin utstoppet Edward-papp-figur på soverommet mitt, så han passer på meg når jeg skal sove. #liker det!

7 kommentarer

Chocolatecherry

13.02.2012 kl.21:59

GOD NATT :D

Malene

13.02.2012 kl.21:59

Hehe, tror jeg og skal gå til sengs snart.

Men, jeg lurte på en ting. Kunne du skrive et innlegg om ditt "forhold" til snus og røyk? Just curious. Har liksom aldri "hørt" deg snakke om det.
Malene: Ja, det kan jeg gjøre! :)

Maria

13.02.2012 kl.22:08

Haha, jeg prøver å bli syk til onsdagen for å slippe skitur med klassen. Liker ikke å så på ski, er redd for å dumme meg totalt ut. :-)

kozzibamse(susan)

13.02.2012 kl.22:22

flink student! du klarer eksamen fint! :) lykke til på forhånd :D

har du prøvd narkotika før? fint om du kunne blogge om det

Sanne

13.02.2012 kl.23:27

Åh, lucky you! Jeg vil og ha en egen Edward på rommet mitt :-DD

Sov godt <3

Olga

15.02.2012 kl.09:01

Hei! :) Jeg vet du går medisin, men jeg lurte bare på om du skal bli allmennlege eller om du skal spesialisere deg innen noe senere? :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits