Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


It's time to read

Veldig givende overskrift, men jeg vet med meg selv at jeg får ikke til å konsentrere meg om å lese hvis jeg ikke har postet et blogginnlegg først. Det er nesten som en tvangstanke. Daniel sa noe til meg i helgen som fikk meg til å tenke over saker og ting. Han sa det at bloggen min er som narkotika for meg, og hvis jeg ikke får lov til å blogge et innlegg blir jeg helt gal. Han har for så vidt rett i det han sier. Det går ikke en dag uten at jeg oppdaterer, og jeg blir nesten helt på gråten om internettet streiker eller jeg ikke har en PC i nærheten. Avhengig, sa du? Ja, jeg tror nesten det! Det ligger nesten som en liten byrde på skulderene mine helt til jeg får postet noen "kloke" ord til omverdenen. Om det er sunt eller ikke, det vet jeg ikke, men å slutte å blogge er heller ikke noe alternativ.

Jaja, da får jeg gå tilbake til bøkenes verden. Håper alle sammen har hatt en fin mandag så langt! ♥

5 kommentarer

Maria

16.01.2012 kl.16:45

Ha en fin mandag du også :-)

idaibrasil

16.01.2012 kl.17:43

Haha, for meg også. Jeg har ikke mange lesere, men føler bare jeg MÅ poste minst ett innlegg hver dag på bloggen min.

Foresten, synes bloggen din er utrolig inspirerende. Har ikke vært innom før nå, så er ny leser. Du viser at selv en blondine som er sterkt interessert innen klær, sminke osv. faktisk kan gå medisinstudiene. Har kjempelyst selv, men ingen har troen på at jeg klarer det. Hvilke fag må man ta på videregående for å evt. komme inn? Jeg tar 2. året mitt i Brasil nå, men har realfagene (bilogi, fysikk, kjemi osv). Håper du svarer, hadde vært kjempefint :-)

prinsessemarthe

16.01.2012 kl.18:33

oy så utrolig sjønn blogg du hadde:)

gleder meg til å fortsette å følge bloggen din:D

Malene

16.01.2012 kl.20:50

Du må ikke slutte å blogge, elsker bloggen din :D

Helt klart min favorittblogg!
Malene: aw <3

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits