Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Refresh!

Hater ikke dere og når man trykker refresh på facebook, en blogg man liker eller noe sånt, og så har det skjedd absolutt null forandringer siden sist?! Det aller verste med det er at man kan trykke refresh igjen etter bare 10 sekunder, i håp om at nå må det ha skjedd noe. Men man blir som regel skuffet hver gang. Dessuten, for et tidsfordriv det er! Nesten litt skummelt å tenke på at jeg bruker så mye av tiden min foran en PC. Tror nesten jeg må trykke refresh på livet mitt og gjøre det litt mer spennende! Jeg kunne for eksempel gjort sånn her.


Ah, det er fint å drømme seg bort når dagliglivet oser av kjedsomhet. I morgen tror jeg nesten jeg må ta meg en lesefri dag, og skjemme meg selv litt bort. Begynner allerede å bli litt lei av B- og T-celler og jeg har nettopp begynt! Haha, lover ikke bra. Må forresten innrømme at jeg syns det er litt spennende da. Immunforsvaret er en fasinerende ting, i den forstand jeg kan kalle immunforsvaret vårt en ting. Livsnødvendig er det i alle fall. Vi hadde ikke klart oss lenge uten det!

 

Ville du trykket refresh på livet ditt akkurat nå?

14 kommentarer

maiaulrikke

09.01.2012 kl.21:22

neeei, ikke egentlig. Fine bilder av deg!
haha, ja! God idè !! hehe..

09.01.2012 kl.21:29

Ja, akkuratt nå.

Men at, du er flink med kjærlighet og sånn. Og akkuratt nå gråter jeg fordi han jeg likte ble sammen med noen andre. Og det er helt forferdelig. Har ikke opplevd noe slikt før. Er det noe jeg kan gjøre for og tenke på noe annet? Jeg er helt knust.

Margretheinengland

09.01.2012 kl.21:30

Jeg bor i England for ett år, og jeg mener fortsatt jeg må refreshe livet mitt! Må fylle dagene med andre ting enn lekser og trening..
Anonym: Huff, slike ting er utrolig kjipt! Hvis det nettopp har skjedd syns jeg du fortjener en dag eller to med å synes synd på deg selv! Er lov å være lei seg og tenke triste tanker. Da, syns jeg i alle fall, det er godt å ligge tullet inne i dyna og bare gråte. Kanskje få besøk av noen venner som kan si trøstende ting, eller se en kjærlighetsfilm og bare få all gråtingen ut! Når du har fått det litt ut av systemet, blir det som regel bedre. Da begynner man kanskje å tenke at. Hei, det er hans tap som ikke er sammen med meg. Ellers så hjelper det alltids å finne en annen gutt som du finner interessant. Før man vet ordet av det så har man kommet over den andre gutten.

Ellers så kan man også prøve å få tankene over på noe annet. Se en morsom TV-serie som du liker, tren, vær med venner, gjør et eller annet slik at du er aktiv, og ikke sitter hjemme og tenker på han. Men som sagt, de første dagene er det lov å være lei seg :)

SandraRamsoy <3

09.01.2012 kl.21:44

Det er akkuratt dette jeg digger ved bloggen din, Hanna! Du har ofte oppdateringer, som er utrolig morsomme. Akkuratt som nå satt jeg og tenkte "Åhh, ingen har oppadatert på bloggen, men jeg sjekker Hanna for hun har sikkert" Og gjett om du hadde! Stå på!

09.01.2012 kl.21:45

Takk Hanna. Skal gjøre det. Tusen takk, du kommer med så fine råd. Det som er så dumt at jeg bor langt unna ''sivilasjon''. Men bra at jeg har en snill og grei veninne/søskenbarn på MSN som det hjelper og snakke med. Hun gjør meg alltid glad.

sandra kristin

09.01.2012 kl.22:04

Ja! Jeg leste en stund på helse og ernæring men jeg ble litt trøtt av å sitte flere timer i strekk så jeg kunne tenke meg noe nytt ja :)

Ullsauen

09.01.2012 kl.23:46

På enkelte ting :)

Heidi

10.01.2012 kl.11:38

Så absolutt! den refreeshen der var genial ;D

Thea

10.01.2012 kl.14:49

Digger bloggen din, jeg skulle ikke ha refrehset livet mitt :D

Nina-Martine

10.01.2012 kl.17:11

Skulle absolutt ønske jeg kunne trykke refresh på livet mitt! :p

Og digger håret ditt på det siste bildet!!

sandras snapshots

10.01.2012 kl.18:01

kjente meg veldig igjen der, nå som jeg leser til eksamen gjør jeg ikke annet enn å trykke refresh bare for å gjøre noe annet enn å lese :-P

Aina

11.01.2012 kl.00:40

Åh ja, ikke snakk! Jeg er så sinnsykt lei av skole, jobb og alt som hører med. Trenger noe nytt, kjapt! Heldigvis begynner vi snart å bygge(/lage) leilighet til meg, så jeg har iallefall noe å se frem til. Det har vel du også, kjenner jeg deg rett - det blir vel en utenlandstur på deg igjen snart :-)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits