Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Er helt tom for overskrifter!

...Derfor ble det den overskriften over. Hehe, uansett. Nå har jeg nettopp hatt den koseligste ettermiddagen på lenge! Fikk besøk av Andrius (en av de beste guttevennene jeg hadde på videregående!). Jeg hadde ikke sett han siden jeg hadde avskjedsparty like før jeg flyttet til Amerika. Så dere kan tenke dere vi hadde utrolig mye å prate om! Andrius studerer medisin i Polen så er veldig morsomt å høre om hvor forskjellig opplegget er! De må for eksempel pugge alt ned til hver minste detalj, og hittil i år har han hatt 40 prøver siden september! Jeg derimot har ikke eksamen før neste år, og hva en prøve er har jeg nesten glemt. Vet ikke hva som er den beste måten å lære på jeg, men kanskje en liten mellomting?


// Nyttårsaften for 2 år siden. Haha, så uskyldige vi er!

Andrius er forresten den gutten jeg brukte å dumpe alle gutteproblemene mine på. Dere skjønner, vi brukte å gå hjem fra skolen sammen i "gamle dager". Og da hadde ikke han noe annet valg enn å høre på alt det jeg hadde å fortelle. Så nå, som vi ikke hadde sett hverandre på et og et halvt år kan dere skjønne det var myye å ta igjen!


// Fra russetida! Begynner kanskje å bli på tide å ta nye bilder sammen. Hehe.

Har dere en guttevenn dere kan prate om alt med?

9 kommentarer

emilie jørgensen

20.12.2011 kl.21:40

Ja, det har jeg :D er flott!

Maria

20.12.2011 kl.21:41

Nei, jeg har ikke en guttevenn som jeg kan prate med.

Julie

20.12.2011 kl.22:12

Ja det har jeg, og det er en fin ting å ha! :) er ikke alle problemer man kan snakke om med jenter.

Du er så søt Hanna! Lykke til videre på medisinstudiet! Selv går jeg ambulansefag, og det er kjempemoro!:) Blir en del prøver på oss også, men kommer vel gjennom alt til slutt.

Leste at skolen din ikke hadde troen på deg når det gjaldt drømmen om å bli lege, man kan hvis man vil:) Fikk ikke så veldig bra respons selv da jeg sa jeg ville gå ambulansefag. Men uansett, elsker bloggen din og lykke til videre:) Du er kjempeflink!
sv; Jaa, vurderer sterkt og kjøpe den. Lekker farge!

Tusen takk, du også ^^

Keilineey

21.12.2011 kl.11:41

Fin header, og du har også en helt grei og kjekk blogg: )) Jeg hadde vært veldig takknemlig om du kommenterte tilbake! ;D
han var fin! :o
Moniceeey: Ja, og han er enda kjekkere nå ;)

Mia

22.12.2011 kl.12:58

Er han fra Litauen?
Mia: Yes! Hvordan det? :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits