Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


snudd opp ned!

Ettermiddagen har jeg brukt på å lese om cellene i hjernen, og snakke med en gammel flamme. En gammel flamme hørtes litt sært ut, men velger å kalle han det, i "frykt" for at noen skal skjønne hvem det er. Ikke at det er så farlig i grunn, men av og til liker jeg å holde ting litt hemmelig. Uansett, det jeg skulle fram til er at forholdet vårt er ganske snudd på hodet. Før gikk det ikke mer enn 10 minutter, og så var vi i tottene på hverandre. Mens nå har vi brukt ettermiddagen på å snakke om gutter, og hva jeg skal gjøre med tanke på "the love life".

Av en eller annen grunn er jeg avhengig av andres synspunkter, og det blir ekstra bra når det er en gutt som gir meg rådene. Da får jeg innsikt i hvordan en gutt ville tenke om saken, og rådene jeg får stemmer kanskje bedre enn de jeg ville fått fra en venninne.

Men samtidlig må jeg nok passe meg litt. Har brent meg på å få gutteråd fra en annen gutt før. La oss bare si det sånn, det endte ikke bra! Haha, noen ganger bør jeg tenke meg om før jeg velger samtalepartner. Det minner meg på at jeg venter en skypesamtale fra Lotus Elise. Håper han ringer snart. Jeg er utolmodig!


Hvem bruker dere å snakke om gutteproblemer med?

14 kommentarer

Martine<3

13.10.2011 kl.21:04

Lykke til!<3

Radio24

13.10.2011 kl.21:14

har ikke opplevd gutteproblemer, men liker å snakke med jenteproblemer med jenter jeg da. fine bilder forresten :-)

CARINA USTAD

13.10.2011 kl.21:21

Har opplevd masse gutteproblemer, og det er ikke noe moro. Det er vondt. Da er det godt å ha en venninne å snakke med! Glad jeg har det :D

Rigmor Sørensen

13.10.2011 kl.21:25

Elsker det nederste bildet. Har ikke noen god person å snakke med gutter om nei... blir som regel guttene selv, hehe. Er den typen :)
Lykke til, søta!

Kommentere tilbake <3 ?

mojamb

13.10.2011 kl.21:31

sv; aww, takk <3 :)
du e såå peen :*

NoraogMaria

13.10.2011 kl.21:38

Kjempe fin blogg du har. Er ofte noe nytt innpå bloggen når jeg er innpå og leser. Du skriver ikke et eneste ord som er kjedelig.
så fine bilder!

jeg pleier å snakke med bestevenninnene mine :)
Pleier å snakke med bestevenninnnene mine og/eller kjæresten til hun ene bestevenninna mi :)

miacelinel

13.10.2011 kl.23:07

kjempefine bilder!

selv er jeg ikke så flink til å prate med andre om problemer, men noen ganger sprekker jeg.. da prater jeg som regel med mamma eller andre gode venner:) lykke til!

Kong Slafen

14.10.2011 kl.08:54

Ja det var varierte tanker. Liker fortsatt at kommentarene omtales som "Hotties"
Kong Slafen: hehe, jaa! Søsteren min som lagde det for 1 år siden, og jeg har enda ikke tatt det bort. Hehe ;)

mojamb

14.10.2011 kl.12:13

Du har kjempefin blogg, og nesten hver gang jeg er innom har du opptatert! Stå på med bloggen din, Hanna! Du er veldig pen! ♥

Gjerne kommenter tilbake!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits