Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


The irritation list.

I går gikk virkelig ikke verden min vei, og da begynte jeg å tenke på hva som egentlig irriterer meg for øyeblikket. Klarte å komme fram til 5 punkter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere.

Det første punkte på listen må bli når fremmede setter seg ved siden av deg på bussen, selv om alle plassene bak deg er ledig! Det er absolutt ingen grunn til at personen akkurat måtte sitte på den plassen, og det er bare irriterende når knærne eller albuene hele tiden møtes i pinlige øyeblikk. Når jeg tok bussen hjem på søndag var jeg så heldig å få en slik mann ved min side. Selv om nesten alle setene bak meg var ledig. Det mest irriterende var at han stirret på meg så og si hele bussturen. Hadde det vært VM i stirring hadde han helt klart stukket av med seieren!

Punkt nummer to må bli røyking på St. Olav. Selv om området rundt sykehuset er røykfritt (altså det er forbudt å røyke her) ser det ikke ut som flertallet bryr seg om denne biten! og det irriterer meg grenseløst. Hater når jeg venter på bussen, eller går mellom de ulike forelesningssalene og puster inn sigarettrøyk fra irriterende røykere! Av og til har jeg bare lyst til å gå bort til dem for å fortelle at dette er et røykfritt område, men har hittil bare bitt tennene sammen. Jeg vil ikke være uhøflig heller.


Neste punkt på irritasjonslista er mennesker som søler/kaster øl på deg ute på byen. Ser du en fyr på dansegulvet som står der med et ølglass, er du dømt til å få litt ølsmak på klærne dine. Det er nesten en umulig oppgave og både danse og drikke øl samtidig! Det som er irriterende med dette er mennesker som tømmer øl på deg med vilje. Vet ikke hvor vanlig dette egentlig er, men i løpet av den siste måneden har det skjedd meg 2 ganger! Akkurat som om jeg går rundt med et skilt hvor det står: Her er jeg, kast gjerne øl på meg!

Irritasjonspunkt nummer fire er gutter på facebook som ikke tar hintet. Chatten min har en tendens til å bli nedspammet av mislykkede forsøk på flørting Denne smørjen har jeg vel bare meg selv å takke for. Siden jeg har godtatt så mange mennesker jeg egentlig ikke kjenner. Hver gang jeg klager på dette til Oda, sier hun bare til meg: "Hvorfor tar du ikke bare og sletter dem fra vennelista di en gang for alle?" Haha, ingen medlidenhet å få der i gården nei. Burde vel kanskje følge rådet hennes å slette de irriterende, men litt søte, guttene.Det siste jeg irriterer meg over for denne gang er at senga jeg har lyst til å ligge i, i natt er 834 kilometer unna meg! Bah, life sucks sometimes! 

Sånn, det var godt å få ut alt jeg irriterer meg over. Nå kan jeg gå tilbake til å være alt for positive og optimistiske Hanna.

Noe spesielt dere irriterer dere over fortiden?

29 kommentarer

adina

04.10.2011 kl.15:59

pen du var på det øverste bilde! Leppene dine er så fine! <3

Jeg irriterer meg over anonyme lesere. Jeg blir ALDRI vandt til dem haha!

Men blir aldri sur, bare irritert..

Jaddes <3

04.10.2011 kl.16:03

Helt enig med første du sa, at en mann foreksempel kommer og sitter ved siden av deg når alle plassene bak er ledige! ;)

Kommentere tilbake? <3

Malin Tønder

04.10.2011 kl.16:06

Du er den peneste jenten jeg noen gang har sett :-) fast leser!

Elise

04.10.2011 kl.16:26

uffda, irriterer meg grenseløst over de sene bussene -.-

PIA

04.10.2011 kl.16:40

Du kunne du svar meg på ett spørsmål ?

har du vært på Hawaii ?

vis du har vært kan du vise noen bilder der i fra ?

samen

04.10.2011 kl.16:50

I facebook chaten kan du lage en gruppe,legge alle du ikke vil chate med dit,og merke deg som "avlogget" for alle i den gruppa,dæ treng du ikke tømme vennelista:) bare ikke æ havner der(a) ^^
samen: Samen, du vil aldri havne der! Syns det er utrolig koselig å prate med deg på chatten! Du får meg bestandig i godt humør ^^ btw, takk for tipset. Jeg visste ikke at det gikk ann ;o
PIA: Har dessverre ikke vært på Hawaii før, men har utrolig lyst til å reise dit! Er absolutt en reisedestinasjon jeg skal gjennomføre om ikke alt for lenge :)

Henning

04.10.2011 kl.17:06

Ser jo ut som du sitter i trusa på bussen...ta på deg ei bukse, og du får garantert være i fred.

Anine

04.10.2011 kl.17:23

Den nye facebook for tiden :/ Kjempe fin blogg du har :D
Henning: Bildet er tatt på bussen i Spania sommeren 2009. Det var 30 grader ute, og jeg syns jeg skal få lov til å ta på meg en shorts uten at du skal kritisere meg!

Ragnhild

04.10.2011 kl.19:20

Er han på nederste bildet din kjæreste? :) han så i alle fall kjekk og snill ut!! heldige deg :)

anette berg

04.10.2011 kl.20:06

ååh, jeg er så jelly på håre ditt, det er så fint! :))

Henning

04.10.2011 kl.20:17

Du ser ut som ei hora, å da må du regne me negativ oppmerksomhet. The end,

Lisa

04.10.2011 kl.20:23

Ta hintet på bussen, gutten synes nok bare du var dritfin, og ville flørte med deg!!!!!!!!

samen

04.10.2011 kl.20:42

Henning: å allikavel orker du å lese her på bloggen...du har vel bedre ting å gjøre? =)

Thea L

04.10.2011 kl.21:32

Blir egentlig veldig lett irritert, men er jeg ikke i dårlig humør blir jeg ikke irritert - er jeg i dårlig humør blir jeg irritert av alt og vil bare være i fred såå.
Fine bilder! :) gutten på nederste bilde var en kjekking <3 rawr
Thea L: Hihi, I know! Han er kjekkas :D
Ragnhild: aw, søta! Han er ikke kjæresten min, meen han er både kjekk og snill! :D

Henning

04.10.2011 kl.23:01

Har lest bloggen ja, mene er done nå! ;)

Nina

04.10.2011 kl.23:48

Så utrolig store hender du har!! ser det der du sitter på bussen
Nina: Du må nesten bestemme deg for om du skal være Henning eller Nina! Skulle ikke du uansett slutte å lese bloggen min??

emmaaharilaa

05.10.2011 kl.09:08

Har linket til bloggen din på bloggen min! :D http://emmaaharilaa.blogg.no/1317798399_day_29.html

malinstokkans

05.10.2011 kl.09:58

SV: Du kan jo komme med meg og venninna mi på MRL. Hehe :) MRL er litt hardt om du ikke er godt trent. Det som var veldig godt med den timen vi var på, på leangen, var at det var bare middelaldrene kvinner der. Sirkel&MRL som det het, går ut på at du ført har oppvarming i noen minutter. Etter det er det sånn at man skal bruke aparatene som står i en sirkel rundt i rommet. Det er 1 min på hvert apparat, så bytter man, og bruker neste apparat. Etter en stund er man ferdig på apparatene. Da blir det Mage, rumpe, lår - trening. Det er en instruktør som forteller hva man skal gjøre og sånn. Jeg ble kjempesliten, men det var en god time! Timen varte i 60 minutter.

Afro er på en måte aerobic med dans til afrikansk musikk. På 3t.no er det lagt med en film som viser hva afro går ut på. Jeg har ikke sett filmen selv, men en venninne som fortalte meg det. Link til filmen -- > http://www.3t.no/www/3T_tilbyr/Gruppetrening/Aerobic/Afro/

Innpå linken står det også skrevet om afro :) Håper dette var nyttig for deg!

Kristina

05.10.2011 kl.11:04

Hvis du ikke vil ha masse unødvendige gutter over deg som ikke tar hintet bør du kanskje heller ikke legge ut et sånt bilde av deg på facebook som er litt åpent og kan tas som et hint for enkelte...

Men som sagt, du gjør det du ønsker!

Hanne

05.10.2011 kl.12:27

hei hanna :) lurer på noe, har du hatt exphil??

hannelima

05.10.2011 kl.12:36

hei! jeg lurte på om du lager headere eller om du vet om noen som gjør det? :)

- isåfall, kunne du svart på min blogg? kunne gjerne trengt en!!

LNatalie

11.10.2011 kl.20:24

åh, hvilken extansions bruker du? fiint :)

blir sikkert godt med lappen enn å sitte på buss.. ;p (vet jeg gleder meg..)

E.

12.10.2011 kl.16:20

skjønner deg veldig godt, jeg har lett for å bli irritert når folk generelt sett ikke oppfører seg! Jeg driter en lang mars i om de er fulle, det er ingen unnskyldning. Ikke drikk deg dritings da, hvis du blir så uspiselig. For eks, på Robyn i går ble vi forbigått sikkert 100 ganger, og jeg sto langt fremme. Da tenkte jeg "hvis dere er en gjeng på 7 stk, som ikke klarte å komme dere hit før konserten begynte, da må dere bare finne dere i å stå bakerst!" og noen bestemte seg for at RETT foran meg, det var en fin plass å stå, og de var type 3 meter høye.. :p så atm er jeg litt irritert for at jeg nesten ikke så Robyn :( ;p

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits