Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Flaue ting man gjør i søvne..

I det siste har jeg tenkt på en del flaue ting man kan gjøre når man sover. Til vanlig vil jeg prøve å framstille meg selv på best mulig måte, men når jeg sover har jeg ingen kontroll over hva jeg gjør! For alt jeg vet kan jeg snorke som en isbjørn eller lage små rykninger uten og helt ville det. Tenkte je skulle lage en liten liste over flaue ting jeg kanskje, eller kanskje ikke utfører i søvne.

Tenkte listen skulle begynne med snorking. En irriterende ting som helt klart kan ødelegge nattesøvnen, og da tenker jeg for dem som må ligge å høre på. Uansett, jeg har gått gjennom livet mitt og fått hørt at jeg aldri lager en eneste lyd når jeg sover. Ligger helt i ro på en plass, og der blir jeg til jeg våkner neste dag. Så drar Annette og jeg til Vegas, og tror dere ikke en av fyrene vi var på middag med anklaget meg for å snorke. Jeg husker jeg ble skikkelig flau, og sur for at han fyren i det hele tatt tok det opp. Om det var meg, eller noen andre som var synderen, får jeg vel aldri vite. Kanskje like så greit når jeg tenker meg om!

Neste punkt på lista er små rykninger. Dere vet, når man er i ferd med å falle inn i drømmeland og så plutselig kjenner man armen eller foten rykke skikkelig til helt ut av det blå. Vet ikke om det er vanlig, men det hender ofte jeg kjenner kroppen bevege seg fritt i søvne. Er man alene er det vel greit, men er man så heldig som meg så klarer man å slå til den man ligger ved siden av i magen. Haha, ikke akkurat mitt beste øyeblikk!Å snakke i søvne kan jeg selv ikke huske at jeg har gjort, men i følge Oda har jeg sagt ganske mye rart når jeg har falt inn i drømmeland. Kan tenke meg det er en god latter for dem som ligger og hører på, men å få høre dagen der på at du har uttalt deg om alt mulig rart mens du sov, er ikke spesielt gøy.En annen ting som er sykt flaut å gjøre i søvne er å sove med åpen munn! Gudene vet hvor mange ganger jeg har ledd av personer som sitter sovende på flyet med munnen vid åpen. Det er nesten så det er fristende å putte noe oppi der, men bare nesten. Om jeg sover med åpen munn selv eller ikke, vet jeg ikke. Men jeg velger å tro at munnen min er lukket og at jeg ser supersøt ut. Noe annet ville bare vært sykt flaut.

Det siste punktet på listen er sikling. Og dette punktet vet jeg faktisk at jeg er guilty i å utføre. Av en eller annen rar grunn liker jeg å søve på det varme badegulvet vårt hjemme, og da har det hendt at jeg har våknet opp med sikkel i munnviken. Det er forsåvidt greit. Det som er flaut var den gangen jeg sovnet på skulderen til en fyr og når jeg våknet var det sikkel over hele han. Haha, ble aldri en date nummer 2 for å si det sånn. Jaja, alle sammen har vi vel små mangler her og der. Min er at jeg sikler i søvne, og nå vet "hele" Norge det. You gotta love blogging!

Gjør dere noen av disse tingene i søvne?
Noen flaue sovehistorier å dele med meg?

19 kommentarer

MARIGONA

03.09.2011 kl.17:41

hahah, enig i det meste altså

ezel - helene og michelle

03.09.2011 kl.17:46

kan få sånne rykninger innimellom, haha.

Emilie<3

03.09.2011 kl.18:44

flaut, men sikler innimellom i søvne jeg også. Faktisk så slo jeg til bestevenninna mi i søvne også, stakkars.. Tror jeg har gjort en god del flaue ting i søvne egentlig ^^

linda

03.09.2011 kl.19:07

bruker du falske øyevipper hver dag ?

er det farlig å sove med de ?
Du er så utrolig pen<3

m a r t i n e

03.09.2011 kl.20:46

snakker vist i søvne, fått høre at jeg virkelig babler om alt mulig, hahah xD

inehaagensen

03.09.2011 kl.21:44

Haha. Jeg vet jeg kan snakke litt med meg selv, spess hvis jeg er på ferie eller er syk.....

Mathias Folke Nordby

03.09.2011 kl.21:57

en gang da så har jeg synget i søvne hehe :) bruttern sä det holdt han våken haha..

heheh

03.09.2011 kl.22:49

linda feis som faen i søvne eingang :)

kozzibamse(susan)

03.09.2011 kl.23:15

gjør nesten alle tingene, bare noen ganger da :p

trecool

03.09.2011 kl.23:23

gjør nok noe av det der ja ;)

hender jeg våkner av at venninna mi ligger og sparker meg i ryggen... ;P

Sunniva B. Kaalaas

03.09.2011 kl.23:52

Snorker når jeg er syk, snakker av og til i søvne og sikler av og til. Haha, faktisk så beveger jeg meg mye i søvne! For noen dager siden hadde jeg snudd meg helt rundt i sengen. Lå med bena på puten da jeg våknet :-)

♥ tora hildigard

04.09.2011 kl.12:45

kanskje noe ja ..

Annette Olavesen

04.09.2011 kl.12:59

Hehe, morsomt innlegg :-) Jeg både snakker i søvne, har STERKE rykninger og sover ofte med munnen oppe! FLAUT.

Så utrolig pen du er, herreguud!

♥ Anine

04.09.2011 kl.13:17

Nei, jeg gjør egentlig ingenting i søvne jeg. tihi :)

Se på bloggen min ? ♥ http://aniness.blogg.no

Line Hansen

04.09.2011 kl.16:47

Dette er ting som nesten alle gjør når de sover, så du skal ikke være flau over at du sikler i søvne... Over halvparten av norges befolkning gjør nok dette :-)

karoline

04.09.2011 kl.18:17

det flaueste jeg gjør i søvne er at jeg mumler ! noe som noen ganger kan høres ut som stønning, haha. fått høre det utrolig mange ganger, og en av de flaueste gangene var når søsteren til kjæresten min kommenterte det etter hun hadde kommet hjem på natten en gang !

Ingrid Skudal

04.09.2011 kl.20:06

hahha, uff! kjenner meg igjen i noen punkter, hvertfall når det gjelder å snakke (eller, rettere formulert bable) i søvne. Jeg sier masse utydelige ord uten mening, men nevner ofte navn på folk jeg kjenner osv, har jeg blitt fortalt. Utrolig flaut, egentlig, for hvem vet om jeg kommer til å røpe en hemmelighet! Ææ, det kan skje når som helst..

Jeg har også faktisk blitt tatt i å synge i søvne, men det synes jeg er mer komisk bare, egentlig. Men det var nok sikkert ikke pent å høre på for det! Hahaha :)

Mariel

09.07.2012 kl.13:03

Snakker i søvne xD hahaha, ingen er perfekt som du sier <3

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits