MTV Movie Awards 2011!

I dag, eller i natt for dere, var det MTV Movie Awards på Gibson Amphitheater i Universal Studios Hollywood. Etter et litt uventet besøk på hotellet vårt i Beverly Hills bestemte vi oss for å dra der for å se på stemningen. Det var kjempegøy, solen skinte og jeg skulle gjerne ønsket meg en billett til å se showet. Vi vurderte å kjøpe billetter, men etter at vi ble fortalt at billettene lå på 2000 dollar per stykk, slo vi rask ifra oss den ideen. 

Stemningen var i uansett upåklagelig. Kjempegøy å være der å se på alle menneskene. Var så mange fine kjoler og ikke minst sko! Eclipse stakk av med nestene alle prisene. De vant best movie, best kiss, best fight, Robert Pattinson vant best male performance og Kristen Stewart vant best female erformance! Harry Potter and the Deathly Hallows: part 1 vant bare en pris da Tom Felton vant best villain

Kveldens most talked about moment var da Robert Pattinson kysset Taylor Lautner da han og Kristen Stewart vant prisen for beste kyss! Det skulle jeg likt og sett!

Noen av dere som så på MTV Movie Awards 2011?

13 kommentarer

Siste innlegg