hits

Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Russ 09

Nå nærmer det seg en ny russetid med masse fyll og fanteri! Russ 10 har mye gøy å se fram til. Er rart å tenke på at nå er det snart akkurat ett år siden jeg selv var russ. Tiden går så fort. Kan ikke si jeg var den villeste russen. Prøvde å holde en fin balanse mellom å lese til tentamen og dra ut å feste. Føler selv det gikk helt fint, jeg kom jo inn på medisinstudiet. Jeg og Borghild hadde russebil med de koseligste idrettsgutta og Bentein og Anders. Ah, det var good times.


video:mobile

1 mai 2009, sola skinner og livet er herlig!Benteboy ;)
Ahh, Sige
Koseligste gjengen

 
Grillparty utenfor 3T


sunshine ;)


sliiiten!!


Ønsker alle russ i 2010 en fantastisk russetid!

2 kommentarer

Anonym

30.04.2010 kl.09:40

ser ut som om du hadde en bra russetid :) Jeg er russ i år men er skikkelig stressa pga av alle tentamene vi har i russetida. har du noen lesetips mht balanse av festing og lekser? :P
Anonym: Ja, russetiden var knall gøy! ^^ Vi hadde tentamen i biologi, norsk og kjemi midt i russetida. Kjemi var 15 mai, så det sier jo sitt. Pluss at jeg hadde matteeksamen 20 mai! Det jeg gjorde var å prioritere å lese litt, og ikke dra ut hver eneste dag. Jeg festet i helgene, og hadde det kjempemorsomt da, men når søndagen kom var jeg inne å leste. Jeg vet ikke helt hvordan du vil gjøre det, men for meg passet det bra å være russ i helgene. Var også med ut på hverdagene, men ikke hver dag. Tror også det er lurt at visst du først bestemmer deg for å være inne å lese, så konsentrer du deg bare om det. Ikke tenk på at andre er ut og har det gøy, for da blir det vanskelig å få lest noe! Du har jo tross alt 17 dager å feste på, så det er mer enn nok tid :)

Prøv og utnytt tiden så godt du kan, og bare ha det gøy! Gjør masse rampestreker å ta masse russeknuter! Ikke stress sånn over alle prøvene, visst man har en positiv innstilling til dem, så går det som regel bra! :)

Lykke til, og ha en kjempefin russetid :))

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

28, Orkdal

Om meg!

28 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Stavanger! Her jobber jeg som LIS-lege ved Stavanger Universitetssykehus og trives veldig godt med det.

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv