Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


what a day

Når jeg begynte på medisinstudiet i høst, hadde jeg aldri trodd at jeg så fort skulle få holde et menneskehjerte i hånda mi. Det var ganske surrealistisk for å si det sånn. Er kjempeglad for at jeg har det privilegiet å få se hvordan vi er bygd opp innen i fra. Er i alle fall ikke noen tvil at jeg går et kjempespennende studiet. Etter disseksjon av hjerte, hadde vi ultralydkurs. Så i dag har jeg både snittet opp et hjerte, studert det både innvendig og utvendig, og utført en ultalydundersøkelse av hjerte. What a day!Dette nye ultralydapparatet får du for en 10 000 dollar.

3 kommentarer

samen

06.03.2010 kl.15:06

haha ja damer generelt e mestera til å rippe opp hjertan t folk ;) å at dem syns d e fascineranes virker skremmende ;) det apparatet koster 20000 norske peng mindre enn skutern æ vil kjøpe :p

samen

06.03.2010 kl.15:08

btw heldig han duden som bruker ultralydsonden som unnskyldning for å massere puppan ;)
samen: Haha, er det noen som har revet ut hjerte ditt, siden du nevner dette eller? ;) Kan skrive under på at gutter også er flinke til å knuse hjerter!

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits