Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Back to T-town

Siste dag av juleferien min i dag. Det er litt trist å tenke på at nå kan jeg ikke lenger sove til 12 om ettermiddagen, være sent oppe om nettene eller gjøre akkurat det jeg selv vil når jeg vil. Nå er det andre boller! Jeg må opp klokken 06.45, ha forelesninger til klokken slår 4 på ettermiddagen, og så rett til leiligheten hvor studielesingen fortsetter. Hehe, det blir ikke så ille da, men jeg må stå opp grytidlig hver dag. Forhåpentligvis kommer jeg fort inn i studierutinene.
Nå har jeg nettopp dusjet og ordnet meg, så må jeg pakke ned alle klærne mine, alle julegavene mine og stjele litt mat fra kjøleskapet og så drar jeg rett til T-town. Skal bli godt å komme tilbake til leiligheta mi.Hva skal dere i dag?

xoxo, Hanna

42 kommentarer

Emilie/Line

05.01.2010 kl.13:05

Så lenge en liker det en driver på med, blir det nok raskt en vane å stå opp tidlig igjen og gå på forelesning. Verre er det med oss som fremdeles blir pint på skolebenken! .__.

- Emilie
Emilie/Line: Ja, det har du rett i! :) Tror det kommer til å bli en spennende studietid framover, med disseksjoner og utplassering hos allmennpraksis ;) Men det kan være godt å gå på skolen og, husker vi gjorde masse morsomt og spennende i fjor :)

Emilie/Line

05.01.2010 kl.13:18

Sv; mmhm! virker som om du har veldig mye å glede deg til fremover. :-) hehe, vel, vet ikke helt om jeg syntes skolen er så gøy for øyeblikket, har mest lyst til å bare gå hjem og legge meg igjen :p men, sånn er vel livet! kan ikke være gøy alt :-)

Mariell Renate!

05.01.2010 kl.13:39

I dag skal jeg bare slappe av og rydde litt hjemme! :) Ha en fin dag!
Mariell Renate!: Høres godt ut. Ha en fin dag du og! :)
Emilie/Line: Kanskje det ikke er så gøy nå, men du må glede deg til russetiden. Det er helt rått! :)

Mariell Renate!

05.01.2010 kl.17:35

sv; Okei, lykke til med måle ditt, you can do it! ; )
Mariell Renate!: Takk, lykke til du og! :)

Tuben

05.01.2010 kl.20:03

Heia:) Hatt en fin dag? Kjæm me ei lita utfordring te dæ. Prøv å si "assisterende anestesilege assisterte anestesilegen" mang ganga ætter kværainder så fort som du greie. Du kjæm te å bli testa ved næste mulighet! Lykke te!

Jarle

05.01.2010 kl.22:11

Jeg er også tilbake, så nå vet du det! ;D
Jarle: Koselig å ha deg tilbake J :D
Tuben: Yo! hehe, hatt en fin dag ja :D Du og eller? :)

Haha. jeg kan prøve, men da skal jeg høre deg si det først ;)

Tuben

07.01.2010 kl.18:57

Hei Hanna:) Hatt en fin dag æ vettu. Fyra i ovn å jobba nånn tima. E bare å ring d, så ska du få hør kor verbal unge lovende kainn vær:) Æ greie å si det 10 gang på 10 sekund. Godt i gang me studian?
Tuben: Ah, så bra da! :) Haha, skal ringe deg neste gang jeg er ute med Annette and her lover ;)

Joda, har kommet litt inn i studierutinene nå. Blir spennende neste uke når vi har vår første anatomi-time :)

Tuben

07.01.2010 kl.23:28

Hey:) Are they lovers? Hihi:) Ryktes at A dro på roadtrip med NSB, kult gjort:) Snart min tur til å roadtrippe litt, blir gøy! Ikke tid til slikt du kanskje, du som er seriøs student:)? Ha en fortreffelig aften og en fortreffelig reise i biokjemiens verden:)
Tuben: Ja, jeg tror nok at det. Kanskje de er mer enn det og. Hva tror du'a? Hun reiste jo over land og strand for å besøke ham ;) Hvor skal du på roadtrip hen da?

Skal på roadtrip til spania i mars jeg, det gleder jeg meg til :)

Tuben

08.01.2010 kl.00:16

Jeg vil ikke tro noe om den saken jeg:) Hun reiste over sjø og land, der møtte hun en gammel mann... Jeg reiser samme vei neste fredag. Spent på om noen benytter seg av NSB for å besøke denne gamle mannen:) Roadtrip til Spania er barnslig igrunn... Pass på å juster ned brunfargen på kameraet ditt da du kommer dit ihvertfall:) Gjeeeeesp
Tuben: Jeg tror i alle fall at noe er på gang mellom de to! :) Skal du reise å besøke Martin du og?

Du får spørre Annette om hun ikke vil besøke deg med det samme og da vettuu ;)

Haha, jeg skal huske å passe på det. Forresten så er IKKE Spania barnslig. Spania er rett og slett herlig.

Annette sendte forresten et bilde av en viss fyr i rosa dress til meg i dag, supersweet var det ^^

Tuben

08.01.2010 kl.12:04

M har dratt videre da jeg ankommer. Kanskje hun skal bli igjen hos meg ja, hehe. Ja, vakkert bilde, ikke sant? Hehe, viktig å være trygg på egen legning da man går slik kledd... A som sprer bilder av meg ja, hmm, skal gi henne inn for den!
Tuben: Åh, hvor skal han hen da? Tilbake til Trondheim?

Bildet var jo ubersøtt da, du kledde rosa ^^ Du må ha på deg den neste gang du er i Trondheim. Skal jeg ta masse bilder av deg (a)

Tuben

08.01.2010 kl.16:42

Såvidt jeg vet suser han til sydligere strøk iført rosa Daddy med sin caddy daddy Steinar på golftur (Daddy`s ruler). Så er han vel back on track i tr.heim etter det. Hyggelig at du synes jeg kler rosa da. Problemet er bare at vi gutter ikke ønsker å være søte, vil heller fremstå som kjekke. Må nok endre taktikk... Og jeg som vurderte rosa outfit på Idrettsgallaen i mårra...

GoofieMcMaRT

09.01.2010 kl.11:30

Næmmen.. ka e det turtel H og M snakke om?? ;) Rosa "come to Daddy" er helt klart en vinner! Ikke rart litjkveita tok en roadtrip til det kalde sørland! Æ.. sværge på min onkels blå .. at æ synes det va trivelig med besøk! PS! A e supersingel!

Annette Rian Skjølberg

09.01.2010 kl.11:32

Dette var mange usaklige meninger fra H og M. Så vidt jeg vet, reiste jeg til oslo fordi at jeg skulle opereres, og da kan jeg ikke reise derrifra på en stund. Må være sammen med noen og forholde meg rolig, fant det da passende og besøke en viss person. Jeg synes at dere skal trekke tilbake deres meninger. Vi kaller oss fortsatt SUPERSINGEL!!! Dere må heller se på dere selv? Dere flørter dere gjennom hele blogg.no!!! A liker ;-) Kanskje en gang kan vi fire spise middag! Og M, jeg måtte bare sende det supersøte bilde av deg som jeg fant :-) Det sto jo bare MENTOR ser deg, ikke noen advarsel om videresending av bildet ;-) Enda en ting M, jeg utfordrer deg til å lage en header av deg med rosa daddy! Det kommer A og H til å like ;-)

Tuben

09.01.2010 kl.12:11

Hehe, ler så jeg griner her:) Meg i en rosa Daddy ja, hehe, hadde nok blitt sterke scener er jeg redd! Campingkropp inneklemt i en tight rosa trøye, oh yeah:) Tar utfordringa, men usikker på om bildet tåler offentligheten. Skal tenke på det! Som den konkurransemannen jeg er, slenger jeg da en liten utfordring tilbake... Hva om vi 4 lager vårt eget matprogram der vi møtes hjemme hos hverandre og lager mat, og der en forutsetning er at alle har på seg rosa Daddys med bernaiseflekker...? Blir en gunstig videoblogg.com er jeg redd:) Jeg minner nok en gang om at jeg ikke ønsker å være søt! Mentor ser dere alle! Takk for oppmerksomheten:)
Annette Rian Skjølberg og Martin: Unnskyld for at dere ble "sure" for det jeg skrev. MEN sett utenfra, slik som jeg ser det, ser det virkelig ut som om dere flørter eller noe i den dur. Dere er ofte sammen, ligger i samme seng osv. Så jeg har bare fått det inntrykket etter som jeg har sett dere sammen. MEN jeg har hørt fra begge dere to, at nei, det er ingenting på gang, begge er single osv. Trodde bare noe annet, men skjønner nå at slik er det ikke. Jeg forstår at dere to bare er venner! :) Så fra nå av skal jeg ikke blande meg inn noe mer.

Savner deg forresten Annette, blir kos å se deg igjen ^^
Tuben: Haha, er med dønn på å lage vår egen lille 4stjernes middag. Hoho, bare ingen serverer meg fisk, krabbe,reker, lam, elg og andre ting som smaker ekkelt, så blir jeg fornøyd ^^ Da blir det i alle fall videoblogg for alle penga!

GoofieMcMaRT

09.01.2010 kl.17:47

Streng du vart da Hænnis! ;) Pæta e bare "redd" internett og meitemark for å si det sånn! Aillt æ treng.. det e en god Daddy.. ikke bare en god caddie!

Tubis: Ka med en hyttetur? Kjenner jeg trenger det.. Hanna Vaage(Gossip girl).. lyst til å joine? GoofieMcMaRT og SnaasneAnnie stiller alt! :P

Tuben

10.01.2010 kl.00:57

Kæm træng itj en rættele høttur?? Hehe, I`m in:) Kjølan eller? Utfordre dåkk i batterisnurring aill trean, barneskireinn! Litt tøff i trynet no, men skylde på at æ bare prøve å vær som forbildet mitt, Petter Northug jr. Hatt en fin kveill du da litje Hanna? No e d natta, træning, fyring å tv-kikking imårra. God natt!
GoofieMcMaRT: Noen må jo være streng og! :) Tar på meg morsrollen og passer på dere små søtinger, haha.

Jeg er forresten DØNN med på hyttetur, det må vi få til! :)
Tuben: Har hatt en fin kveld ja! Borghild var på besøk, og det er bestandig kos. Eneste minuset er at jeg føler meg syk :(

Var kvelden din bra da?

GoofieMcMaRT

10.01.2010 kl.12:32

kjølan og godterisnurring! Dato da?

Tuben

10.01.2010 kl.13:31

Hanna: Hadd en fin kveill ja, va på Galla, så du mæ itj på TV?? Håpe formen din e likar, ugunstig å bli sjuk å svak no da... Klar for ny baillhard uke me studia?

McChicken: Litt tili å sætt dato einda, en del som må planlægges/avklares først. Va du å vænninna di (som d ikke æksistere nånn følelsa for å motsatt) ut å sjekka utelivet i går?
GoofieMcMaRT: Jeg kan siste helga på januar. Når hadde du tenkt da?
Tuben: Ser ikke på TV jeg vet du ;) Formen er bare verre i dag :( Vedig irriterende med tanke på at jeg har viktige forelesninger framover nå, som jeg må gå på.

I don't want to be sick :(

Tuben

11.01.2010 kl.09:19

Hei Hannis:) Kålles e formen idag da? En god medisin kainn vær å tænk på GoofieMcMaRT iført en trang rosa Daddys:) God bedring litja!
Tuben: Hei mister! :) formen er dårlig! Jeg vil bare bli frisk igjen, hater å være syk og ikke få gjort alt som jeg skal. Hvordan går det med deg da?

Tuben

11.01.2010 kl.13:04

Huffda, ikke bra å høre:( Skal sende deg noen gode vibber jeg:) Så syk at du ikke kommer deg på skolen? Alt vel her, frisk, rask og på jobb. Funnet ut hva du skal servere da vi kommer på middagsbesøk da? Hehe:)
Tuben: hehe, du må gjøre det! :) Jeg burde vel egentlig bare ligget hjem i senga, men jeg må gå på skolen. Viktig og få med seg alt vet du :)

Jeg skal servere noe godt såklart! ;)

Tuben

11.01.2010 kl.20:46

Tjo og hei:) Hvordan er formen? Har de hvite blodlegemene fått overtaket på bassilluskene enda?Digg at A er tilbake i byen eller? Du må la henne varte deg opp litt nå som du ikke er i slag. Hun har jo ladet batteriene sine i sydligere strøk noen dager... Ikke lenge før jeg fyker til syden heller, blir herlig, visstnok vifteovn der og gode greier:) Jæææ glæmæ! Hadde håpet å rekke å se Goofy før han drar, men tror det skal holde hardt. Faster harder scooter! Go kveill!
Tuben: Immunforsvaret har enda ikke gjort jobben sin, men håper de hviteblodcellene kverker virsuen snart. Vil ikke ha den i kroppen min! Ja, hun får komme på besøk og ta vare på meg, kanskje jeg blir bedre da :)

Jeg og har vifteovn, det varmer godt ^^

God kveld mister ;)

Tuben

12.01.2010 kl.00:38

Hva med å prøve litt krill? Herlige reklamer ihvertfall:) Skal visstnok bli frisk som en fisk av det ifølge Kjetil Andrè og Lasse! Håpe natta fær fint me dæ:)
Tuben: Mamma tar krill, og skryter av det hun og. Jeg bruker å ta omega 3, men kanskje jeg skall bytte til krill. Ellers tar jeg tabletter med råmelk og sitronsmak, det skal visstnok være godt for den vonde halsen min.

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits