Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Juleforbredelser

Det er viktig å ta vare på seg selv, og det har jeg gjort i dag. Etter en lang dag på jobb (har nettopp fått meg ny jobb, spennende), var det godt å komme hjem og ha et hjemmespa. Det første jeg gjorde var å ta en laang dusj hvor jeg skrubbet kroppen og vasket håret. Jeg begynte med å bruke Redken blond glam shampoen min to ganger. Deretter er det sølvhampoen som står for tur. Den bruker jeg for at blondfargen min skal holde seg lys, og ikke bli gul. Etter at den har virket i 15 min, skyller jeg den ut og har i hårkuren min. Jeg har en hårkur fra Redken Extreme som er kjempegod på å reparere tørt og skadet hår. Til slutt avslutter jeg med en balsam fra KMS California. 
For å få av død hud bruker jeg Clinique skrubbekrem. Huden blir silkemyk og glatt etter en runde med den. Jeg har og en rosa badeskrubb som jeg bruker, veldig effektiv. Etter alt dette er det steaming i steamdusjen vår, den er helt rå. Dusj med radio, lys og SPEIL! hehe, huden blir i allefall myk og god etter stemingen, og all den varme dampen åpner porene i huden.

Hårproduktene mine

Den rosa skrubben min

Etter dusjingen er det tid får å smøre kroppen sin inn med fuktighetskrem. Jeg bruker Dove Summerglow med selvbruningseffekt, slik at jeg får litt farge til julaften. Jeg bruker og en selvbruningskrem fra Chanel til ansiktet mitt. Håret må og få pleie, så før jeg går løs på tørking og glattetang bruker jeg en varmebeskyttende krem, Redken Extreme anti snap. Tilslutt fikset jeg neglene mine. Da la jeg en enkel fransk manikyr og pyntet med den nye glitterpakken jeg fikk i posten i dag. Ble kjempesøtt. 

Rosa hånduk er et must!


Selvbruning <3

Nå føler jeg meg klar for i morgen, skal bare lage ferdig noen julekort og deretter pakke inn noen gaver, så har jeg alt klart. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig til julaften nå. Har dere kommet i julestemning? 

Tenkte og legge ut en videoblogg om pepperkakebaking og juletrepynting senere i kveld, så følg med :)

xoxo, Hanna

6 kommentarer

elise

23.12.2009 kl.21:15

det så utrolig herlig ut:)

jeg har tatt en laaangt og rolig bad, selv
elise: Ja, det er viktig og ta vare på seg selv ^^

Annette Rian skjølberg

23.12.2009 kl.22:58

Ååh, no fikk æ og lyst te å heim å ta et hjemmespa :) kjæm du te mæ i mårra? :-)

Robert

23.12.2009 kl.23:10

Koss balsam ska æ bruk Hanna? :)
Annette Rian skjølberg: Ja, det var godt ^^ Kommer til deg i morgen ja, og gir deg gaven din søtsak <3
Robert: Hm, samme som mæ kanskje? Da får du i alle fall silkemykt hår ^^

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits