Om meg Kontakt Sang Medisinstudiet Videoblogg Follow me


Finally, here it is:

Legger ut sangen jeg spilte inn i studio forrige fredag. Jeg vil bare påpeke at jeg fikk tildelt en fil med særdeles dårlig lydkvalitet, slik at det kan høres litt så som så ut om man hører sangen på en bærbar pc o.l. Den blir bedre, synes jeg, om man hører den på et ordentlig anlegg eller kobler til høretelefoner.
Jeg legger ut sangen med bedre kvalitet i løpet av romjulen.

Anyroad, here it is:


Legg igjen en kommentar og fortell meg hva dere synes! :)

xoxo, Hanna

44 kommentarer

Sjur Vaage

22.12.2009 kl.01:51

Så flink lillesøster jeg har da gitt :D

Du klarer jo å skrive rett også, på tide! :D

Og nå kommer jeg til å synge på Ave Maria resten av jula :P
Sjur Vaage: Aw, søtis ^^ Ja, jeg lærer av den beste vet du (;

Sjur Vaage

22.12.2009 kl.02:06

Hi hi hi ^^
Heeei igjen du positive energibølge! :D Jeg beklager upersonlig svar denne gangen men jeg ville hvertfall rekke å takke deg for at du stakk det søte hodet ditt innom den vesle bloggen min og at du la igjen noen små fingeravtrykk! :D Håper du får en kjempeflott dag vakkreste! Kos deg MASSE på bitte-lille-julaften. og ikke glem; du er verdifull! :D

Sjur Vaage

22.12.2009 kl.02:56

http://sosjojuror.blogspot.com/2009/12/finally-here-it-is.html

Mia-Kristin

22.12.2009 kl.08:38

Det hær va kjæmpe fint Hanna :-)
Mia: Aw, takk Mia :) Håpe du får ei fin jul ^^

Annette Rian skjølberg

22.12.2009 kl.10:58

Hanna Vaage! Du har overgått dæ sjøl, herrigud for en fin sang :-D hørt på den i hele mårrest når æ sminka mæ :-) den e såå fiin <3 du må syng mere, du e jo så flink! Ha en fin dag videre, så snakkes vi snuppa :-*

Annette Rian Skjølberg

22.12.2009 kl.11:02

Og du kan få guess klærn æ ikke vil ha <3
Sjur Vaage: ^^
I r l i n: Aw, takk Irlin :)
Annette Rian skjølberg: Aww, tusen takk Annettemii ^^ Så bra at du likt den da, va litt nervøs æ (a) Ja, æ vil syng mer videre, så vi får se :D Ha en fin dag du og søtsak :)

oda Kar0line

22.12.2009 kl.12:28

Joda Hanna, dette ble da bra det. Selv om jeg synes min del av videoen på 'sometimes love can come and pass you by, while you're busy making plans' passet bedre inn!
oda Kar0line: Heh, det synes vel du ja. Digger begynnelsen som du ordnet jeg :)

Sjur Vaage

22.12.2009 kl.14:45

Så, Hanna, nå får du komme til Steinkjer neste gang da, hos proffer med bedre studio og utstyr etc enn hva du får til 2000 kr i Meråker, husk, vi gjør det gratis ;)

Lise-Mari.Olden

22.12.2009 kl.15:20

Heia Tante Hanna :)

Nydelig sang du ha laga å lagt ut på Bloggen din! Hilse fra mamma som syns akuratt d samme :) Klæm <3333
Hei!

Jeg håper virkelig du har tid til å se på dette:

http://pimpaan.blogg.no/1261492552__herreguuuuuuuuud_der.html#comment

alt du trenger å gjøre er å skrive fullt namn, bosted og e-post adressen din. ( dere som er redd det er ekkle bilder, så er det ikke det er bare en underskriftskampanje vi som er imot at de selger dyr til forsøk!)

Hjelp de stakkars dyrene!

Turbokid.blogg.no

22.12.2009 kl.16:31

sangen din va drit fin:D mulig å få den nedlasta noen plass? fin blogg btw:D

Elise Lystrup

22.12.2009 kl.16:41

Utrolig fin sang !

Ta en tur innom bloggen min da ? ;) <3

Jasmin

22.12.2009 kl.16:45

Kjempe fin sang og du er kjempe flink til å synge :)

ta en tur innom bloggen min og kommentere på spørsmål runde ?

:¨`·.·´¨:

`·.¸Juleklem*

Sjur Vaage

22.12.2009 kl.17:09

Turbokid, ville venta med å få den nedlasta til du får den i bedre kvalitet. Kvaliteten på fila hu fikk fra studio, er relativt shitty (192 kbps), venter du til litt ut i romjula, skal jeg sørge for å fikse serverplass til Hanna så hu kan legge ut fila i full kvalitet.

Ronny

22.12.2009 kl.18:29

Hei Sjur. Mener ikke å kritisere værken deg eller studioet på steinkjer på noen måte :) jeg vet jo tross alt ingenting om studioet der. Men denne låta ble presset inn imellom ett møte og min fritid, så alt ble gjort fort og "gæli"... Så kan skjønner at du kritiserer den delen... Ang. kvaliteten må jeg bare beklage meg, da jeg var såppas stresset me å rekke maxi-taxi'n fra Stjørdal. Mn ja, kvaliteten er crappy... Hanna får sendt den i wav så fort jeg er i studio igjen, men forhåndsinnstillinger og maxi-taxi som venter er dårlig kombinasjon... Men så langt ingen kritikk til deg :) men så... Å legge d fram som at mine folk er uproffe liker jeg ikke, for du vet vel ikke noe om dem? Å ang. studioet så vet jeg ikke om du vet hva slags utstyr vi har? Men skal ikke nekte for at dere har bedre utstyr enn oss... For det VET jeg ikke noe om :) ang. at vi ligger i Meråker og er billig har vell en sammenheng... Noe de fleste skjønner. Men vi har absolutt ikke spart på utstyr eller kvalitet. Vi har en god avtale og billig husleie som gjør at vi har muligheten til å tilby billig studio tid... Å med tanke på at vi har studioet utleid nesten vær dag så er vell ikke dette ett så værst tilbud? :) Men som sagt Sjur, ingen som har tatt seg nær :) kritikk er noe mann må tåle. For vi gjorde mange feil under den kjappe innspillingen, men vi tok inn din søster på veldig kort tid, og tok av vår egen fritid :) noe vi selv mener var kult gjort :) mn neste gang kan jo du få komme i studio? Jobbe 12 timer vær dag, så skal vi se om du er like ivrig på innspilling når du endelig har fri og maxi-taxi'n venter :) Men ikke missforstå Hanna, var greit at du kom, men jeg fortalte jo at du ble veldig presset inn :) men alle feil fra NewEra sin side skal rettes opp :) God jul til både Hanna og Sjur :)

Ronny

22.12.2009 kl.18:32

Og så vidt jeg vet fikk vell Hanna dette gratis å? Hvis ikke hadde vi ikke hastet oss igjennom det :)
Ronny: Studioet deres er kjempebra det Ronny, ingenting og klage på :) Du sender da bare sangen i bedre kvalitet, når du får tid :)
Jasmin: Tusentakk, setter jeg pris på ^^
Elise: Tusen takk ;D
Turbokid.blogg.no: Tusen takk ^^ Jeg kan sende sangen i mail til deg visst du vil. Bare gi meg mailaddressen din, så kan jeg fikse det :)
Chanel ©: i will :)
Lise: Ntåå, tusentakk Lise og Malene. Setter jeg pris på ^^ Håper dere begge får en skikkelig fin jul. Juleklem <3

nita

23.12.2009 kl.10:00

nydelig!!!
du var kjempe flink og synge :-))

Lasse

23.12.2009 kl.15:28

Hanna du va kjæmpe flink :-)

Fra Lasse.
nita: aw, tusen takk ^^
Lasse: Hei :) Tusen takk, ble æ glad ^^
amanda maria: Tusen takk :D

Robert

23.12.2009 kl.20:40

Så sinnsykt fint Hanna :-D God Jul ;D
Robert: aw, takk R ^^

24.12.2009 kl.02:18

Du er KJEMPE flink til å synge <333

Og kjempe Pen xD

Må prøve å treffes en gang til i Spania

Klem Katrine

God jul <3<3<3<3
Anonym: Tusen takk Katrine, ble jeg glad ^^ Håper at du får en kjempefin julaften! og så håper jeg vi møtes i La Manga en gang igjen, det var koslig :)

Unni

24.12.2009 kl.14:27

Kjempefin sangstemme :-o det her bør du sats på :-D god jul :) klem <3
Unni: ntå, tusen takk U :) Ja, det hadde vært perfekt ^^ God jul <3

29.05.2010 kl.22:29

Wow, må si at jeg ble ganske overraska nå..Må vell innrømme at jeg er en av de litt kritiske medisinerene som leser bloggen din, tror kanskje du har fremstått litt bedre (om man kan si det) hvis du ikke hadde gått i så korte kjoler og brukt litt mindre sminke, for du er jo søt og har jo en fin kropp, men jeg synes kanskje det blir litt mye til tider. Jaja, man er jo forskjellige..

Men må innrømme at jeg har fått mye mer sansen for deg etter at jeg begynte å lese bloggen din, og du var virkelig flink å synge, det skal du ha! :)
Anonym: Jeg må vel nesten si takk for det! :)

Ja, jeg vet at jeg skiller meg ut. Jeg liker å sminke meg, og å gå i korte kjoler. MEN samtidig liker jeg skolen og det å lære nye ting. Medisinstudiet er kjempespennende og lærerikt, og jeg føler jeg har valgt den rette utdanningen! Det eneste som er litt kjipt er at jeg føler jeg blir dømt på grunn av utseende mitt, og ikke på grunn av den personen jeg er. Forhåpentligvis kan man få en forandring på det.

Trivelig at du har skiftet mening da, og fått litt mer sansen for meg ; )

Iselin

17.04.2011 kl.05:41

Så utrolig fint du synger!

å så sinnsykt pen du er! :-)

Skriv en ny kommentar

Hanna Vaage - I wanna travel the world

22, Orkdal

Om meg!

22 år gammel jente som for øyeblikket nyter livet i Trondheim! Her studerer jeg medisin ved NTNU, noe som jeg stortrives med. Livet er reising, og denne bloggen vil handle mye om det!

Håper dere liker bloggen min. For kontakt: hannavaage@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

Kategorier

Arkiv

hits